Elektrikeren er nu Panasonic pro partner

af | 11/01 16 | Nyheder

Panasonic Heating & Cooling har styrket virksomhedens danske indsats med ny dansk Area Manager, lokal teknisk support, Pro Partner-ordning og lokalt uddannelsescenter for installatører.

Panasonic Heating & Cooling sætter alle sejl i Danmark for at forbedre kundeoplevelsen og udbrede deres store viden om grønne og energibesparende varme- og køleløsninger. Indsatsen skal være med til at fordoble salget af Panasonics luft-til-vand varmepumper og fastholde positionen som dansk markedsleder for luft-til-luft varmepumper.

”Varmepumper er en del af den miljøløsning, som skal ske i Danmark de kommende år. Vi vil gerne bidrage med vores viden og ekspertise, så forbrugerne kan få en billigere og grønnere varmeregning og et bedre klima. Vi er sikre på, at både distributører, installatører og slutbrugere får gavn af vores styrkede danske indsats,” siger Sofia Törnlöf, produktchef hos Panasonic Heating and Cooling.

Ny dansk Area Manager og teknisk support

For at styrke indsatsen i Danmark, er Tomas Bærholm per 01.05 2014 blevet ansat som ny dansk Area Manager. Hans primære formål er at rådgive og vejlede installatører, distributører, arkitekter og bygherrer omkring varmepumper og bæredygtige energiløsninger samt udbrede kendskabet til Panasonics mange løsninger. Tomas Bærholm står desuden i spidsen for Panasonic Pro Club og det nyoprettede uddannelsescenter i Vejle.

Tomas Bærholm er uddannet maskinmester hos A.P. Møller og har arbejdet i varme- og køleindustrien i mere end 15 år, de seneste tre år som produktchef hos Solar.

Emil Schmidt er tiltrådt som ny teknisk support. Hans primære opgaver er at undervise og yde tekniske support til installatører og distributører. Emil er uddannet maskinmester og kommer fra en stilling hos Solar, hvor han har arbejdet det seneste halvandet år.

Panasonic Pro Club – et slaraffenland af værktøjer

Panasonic Pro Club er et slaraffenland af værktøjer, som øger support med alt fra beregning af varmebehov og støjniveauer til fejlkoder og softwareløsninger.

Websitet www.panasonicproclub.com/DK er lavet til alle, som arbejder professionelt med Panasonics varme- og køleløsninger. Her kan distributører og installatører finde viden og information, som kan hjælpe dem i både salgs- og marketingsarbejdet samt i konkrete installationsprojekter.

Det er nemt og enkelt at blive en del af Panasonic Pro Club, og fordelene er mange. På hjemmesiden kan man læse nyheder, finde salgs- og markedsføringsmateriale og få råd og vejledning til projekter fra Panasonics ingeniører og eksperter.

Brugerne kan få hjælp og rådgivning i at designe opvarmnings- og køleprojekter, som sparer energi og sikrer den bedste komfort. Og med test kan man nemt finde den bedste løsning og med det samme se, hvor mange penge man kan spare på energiregningen.

Panasonic Pro Partner – særtilbud til danske installatører

Som noget nyt i Danmark har Panasonic Heating and Cooling Systems lanceret Panasonic Pro Partner, som er et tilbud til udvalgte installationsfirmaer.

Som Pro Partner kan man se frem til en række af ekstra fordele fra Panasonic, herunder garanti, direkte kontakt til serviceteamet og salgs- og marketingssupport. Desuden tilbydes der løbende kurser i efteruddannelse på Panasonics nyoprettede uddannelsescenter i Vejle. På det 100 m2 store uddannelsescenter kan installatører blive klogere på produkter og træne korrekt installation af Panasonics køle- og varmeløsninger.

”Hos Panasonic tror vi på, at tilfredse kunder giver flere kunder. Derfor har vi øget vores fokus på at videreuddanne vores samarbejdende installatører, da de har den direkte kontakt med vores slutbrugere. Det er vigtigt, at de er ajour med vores nyeste teknologi, så de kan betjene kunderne bedst muligt, og derfor har vi oprettet Panasonic Pro Club Partner og vores uddannelsescenter i Vejle,” siger Tomas Bærholm, Area Manager Denmark, Panasonic Appliance Air-Conditioning Europe.

Interesserede installatører kan læse mere om Panasonic Pro Club og Panasonic Pro Partners mange fordele og vilkår på www.panasonicproclub.com/DK

Kontakt os
close slider