Overvejer du at investere i et solcelleanlæg, er du kommet til det rette sted

Med Elektrikeren får du en erfaring og professionel fagspecialist, der har været godkendt til montering og installation af vedvarende energi siden 2014.

Hos Elektrikeren benytter vi også ikke af standard tilbud, men vælger at skræddersy tilbud efter dig og dine behov. Som en del af vores tilbud, tilbyder vi desuden at ordne papirarbejdet og søge godkendelse hos myndighederne. Vi monterer og installerer solcelleanlæg på helårshuse, i landbrug og fritidsboliger. Vores montører er yderst kompetente og vi udfører altid vores serviceydelser med størst kvalitetsbevidsthed og omhyggelighed.

Kontakt os nu for et uforpligtigende tilbud, eller snak om dine muligheder for at få etableret et solcelleanlæg.

Er det en god idé at investere i et solcelleanlæg?

Ja! Det kan ikke siges tydeligere.

Med et solcelleanlæg får du en klima- og miljøvenlig energiform, der gør dig mere uafhængig af fossile brændstoffer. Det er en uafhængig, der kan mærkes på pengepungen, da prisen på el og fossil energi er stigende.

Særligt populært er det at kombinere solcelleanlæg med luft/vand varmepumpe. Solcelleanlægget kan generere den strøm, din varmepumpe har brug for, for at kunne producere nok energi til at opvarme dit hjem. Ikke alene er det en mere CO2-venlig løsning, det er også billigere end at trække strømmen direkte fra elnettet.

Vi monterer kun mærker af bedste kvalitet, der sikrer dig vedvarende energi mange år frem 

Hos Elektrikeren er vi kvalitetsbevidste. Vi udvælger og monterer kun solcellepaneler og invertere, som vi kan stå inde for. Det er vigtigt for os, at du som anlægsejer, er sikret vedvarende energi mange år frem. Derfor vælger vi kun producenter, som tilbyder favorable garantiordninger.

Hos Elektrikeren forhandler vi følgende mærker:

Kontakt os
close slider