Slide 1
Luft/vand
varmepumpe
Effektiv og miljøvenlig

Spar tusindvis af kroner og hjælp miljøet

Luft til vand-varmepumper kan erstatte olie- eller naturgasfyr og sørge for både varme og varmt vand.

Hvad er en luft til vand varmepumpe?

En luft til vand varmepumpe kan, ved hjælp af en udedel, opvarme brugsvandet i radiatorer, gulvvarme og varmtvandsbeholdere. Det er et simpelt alternativ til jordvarme og en bedre totalløsning end en luft til luft varmepumpe.

Det er en både grøn, driftsikker og effektiv varmekilde, som passer til huse, der har et vandbåret opvarmningssystem. Det er desuden en god investering på længere sigt, der vil give dig besparelser på din varmeregning. En luft til vand varmepumpe er mindst 50% billigere end både el- og olievarme (kilde: sparenergi.dk).

Udskifter du et oliefyr, gasfyr eller elvarme, kan du desuden søge et offentligt tilskud og dermed få endnu en god grund til at investere i en varmepumpe.

 

Hvordan virker

luft til vand varmepumpe?

Pumpen består af en udedel og en indedel og fungerer således, at den trækker varmen ud af udeluften, som den overfører til bygningens centralvarmesystem. Denne type varmepumpe kræver således blot, at du har enten radiatorer eller gulvvarme i dit hus. 

  Fordelene ved luft til vand varmepumpe

  Der er mange fordele forbundet med at opvarme sin bygning med en luft til vand varmepumpe. Først og fremmest er her tale om en energi- og klimavenlig løsning, der er baseret på vedvarende energi.

  Faktisk leverer en luft til vand varmepumpe ca. 3-5 gange så meget varmeenergi, som den bruger i el-energi, hvorfor der er tale om en virkelig energieffektiv varmeløsning. Derudover giver varmepumpen dig også mulighed for store besparelser på varmeregningen og dermed pengepungen.

  Dertil er en luft til vand varmepumpe en driftssikker løsning med en lang levetid. Med en luft til vand varmepumpe får du en totalløsning, der både opvarmer bolig og brugsvand, hvilket for mange husejere er langt mere overskueligt end at skulle investere i flere forskellige løsninger.

   Kontakt os
   close slider