AFREE MULTI-SYSTEM Z

KØLEMIDDEL R32

Op til 5 indendørsenheder med en enkelt udendørsenhed.

Panasonic Free Multi-systemer er det bedste valg til at bringe komfort til hele dit hjem eller kontor. Én kompakt, enkelt enhed kan forbinde med op til fem indendørsenheder, hvilket sparer plads udenfor.

Hvert værelse har selvstændig styring, så beboerne kan nyde mere præcis temperaturkontrol og energibesparelser, når rummet ikke er i brug. Det helt nye R32-kølemiddel muliggør en enestående ydeevne, opnår A+++ og minimerer miljøpåvirkningen.

  • Tilslut fra 2 og op til 5 indendørsenheder med en enkelt kompakt udendørsenhed
  • Nyt R32-kølemiddel, effektivt og med lav miljøpåvirkning
  • Højeste effektivitet fra A+++
  • Selvstændig styring af hvert rum
  • Behagelige temperaturer året rundt både ved opvarmning og køling
  • Luftrensende året rundt med avancerede Etherea-vægenheder
  • Smartphone-styring når som helst og hvor som helst (ekstraudstyr)
  • Klargjort til hjemmeautomatiseringsstandarder (Modbus, KNX, Bacnet)

Fuld fleksibilitet på op til 10kW og op til5 porte med en bred vifte af indendørsenheder, herunder højtydende Ethereaindendørsenheder, som når op til A+++/A++ og anvender næste generations R32-kølemiddel

En bred vifte af muligheder Panasonic tilbyder dig den løsning, der passer perfekt til dit projekt med hensyn til samlet kapacitet, enkelt indendørskapacitet og valg af indendørstype. Størrelse, ydeevne, stille drift og andre ekstraordinære funktioner kan vælges blandt Panasonics Free Multi-produkter. Det er nu nemmere end nogensinde før at leve en økolivsstil på din egen måde Panasonic anbefaler R32, fordi den er sammenligneligt miljøvenlig. Sammenlignet med R22 og R410A har R32 en meget lille effekt på nedbrydningen af ozonlaget og den globale opvarmning. Panasonic står i spidsen fra overgangen til R32 i tråd med de EU-lande, der er engagerede i at beskytte og passe på miljøet, ved at deltage i Montrealprotokollen og tilpasse et af sine programmer med henblik på at beskytte ozonlaget og forebygge global opvarmning.

 

Utrolig nem at installere, praktisk taget som R410A. (Blot skal man huske at sikre sig, at trykmåleren og vakuumpumpen er kompatible med R32)

Dette kølemiddel er 100 % rent, hvilket gør det nemmere at genbruge

2. Miljømæssig innovation.

Ingen indvirkning på ozonlaget
67% mindre påvirkning af den globale opvarmning sammenlignet med R410A, men på grund af den mindre mængde kølemiddel er R32 sammenlignet med R410A,er den samlede påvirkning op til 75% mindre i Panasonics varmepumper.

3. Økonomisk og energiforbrugsmæssig innovation.

  • Lavere omkostninger og større besparelser
  • Højere energieffektivitet end R410A

 

Kr. 17.900,-

inkl. moms og varmepumpe montering samt el-installation.

Kontakt os
close slider