Ny HZ Flagship:
Med den nye nanoe ™ X-teknologi

  • Indbygget Wi-Fi-kontrol og kompatibel med Voice Assistent
  • Infrarød Sky-controller
  • Super støjsvag drift! Kun 18dB (A)
  • Høj energieffektivitetsklasse A +++ / A ++

Panasonics nanoe™ X-teknologi går et skridt videre og tager naturens rengøringsmiddel – hydroxylradikaler – med inden døre for at skabe et ideelt miljø.

nanoe™ X når effektivt forurenende stoffer. Hydroxylradikaler denaturerer proteinerne i forurenende stoffer. Forurenende stoffers aktivitet hæmmes. Takket være nanoe™ X’s egenskaber kan en række forurenende stoffer såsom bakterier, virusser, mug, allergener, pollen og visse farlige stoffer deaktiveres.

 

  • Ny nanoe™ X-teknologi 1 Med dobbelt så mange OH-radikaler og nanoe™- type-2-generatoren undertrykkes forurenende stoffer og lugte hurtigere.
  • Nyt, forbedret opvarmningsstyrke Opvarmningskapaciteten er blevet forbedret endnu mere. Stabil og pålidelig opvarmning er nu også mulig i den ekstreme kulde midt om vinteren.
  • Høj energieffektivitetsklasse: A+++ Panasonic har kombineret sin fineste teknologi i en varmepumpe, som leverer komfort og høj effektivitet. Takket være Panasonics originale inverterkompressor, hjertet i en varmepumpe, er der blevet opnået høje niveauer af energieffektivitet. Som et resultat heraf er driftsomkostningerne væsentligt reduceret.

Takket være dens exceptionelle ydeevne og pålidelighed er det en af de bedst sælgende varmepumper i Norden. Dens effektivitet hjælper til hurtigt at opnå og opretholde et behageligt indendørsklima. A+++ klassifi kation.

 

Panasonic Comfort Cloud-app. Bekvem styring på ét sted

Avanceret smartphonestyring til boligproduktlinjen Intelligent styring

– Styring af kølekomforten når som helst, hvor som helst.

· Styring af flere enheder på én gang: Tænd alle klimaanlægsenheder samtidig eller efter gruppeindstillinger. Indstil ugetimere til flere enheder, så de svarer til dine daglige rutiner

Intelligent komfort – Styr din komfort og luftkvalitet ganske enkelt. Temperaturindstilling: Indstil temperaturen ved at overvåge inde- og udetemperaturen i realtid.

Forhåndsopvarmning eller -nedkøling: Styr komforten i dit hus eller kontor, før du ankommer!

nanoe™ X 1): Aktivér nanoe™ X, den avancerede teknologi til at fjerne lugt og give sundere omgivelser.

Intelligent effektivitet – Mere komfort med mindre energispild

Analyse af energiforbrug 2): Overvåg energiforbruget ud fra forskellige temperaturindstillinger · Sa

mmenligning af energiforbrug (dag/uge/måned/år):

Sammenlign historikken for energiforbruget af klimaanlægsenheder, og få bedrebudgetplanlægning. Intelligent assistance – Få besked om nedbrud·

Notifikation og identifikation af fejlkoder 3): Start appen for at se fejlkoder og få en ubesværet fejlfinding. Hjælp teknikere med nemt at finde fejlene

Brugeres rettigheder til styring: Opret flere brugere. Indstil administrator- og brugerrettigheder

Kr. 17.900,-

inkl. moms og varmepumpe montering samt el-installation.

Kontakt os
close slider