Endnu et komplet sæt monteret og installeret i Bratten

Vi er begejstrede for at have solgt endnu et komplet sæt med 3,2 kW solcelleanlæg og Panasonic NZ25 YKE (luft til luft varmepumpe) til en af vores kunders sommerhus. Med solen, der skinner og foråret, der nærmer sig, vil vores kunde nu være i stand til at drage fordel af begge anlæg for at gøre deres sommerhus mere energieffektivt og miljøvenligt.

Solcelleanlægget er designet til at udnytte solens kraft og producere ren energi til vores kundes sommerhus, mens varmepumpen vil give dem mulighed for at opvarme huset på en mere energieffektiv måde. Det betyder, at vores kunde vil kunne spare penge på deres energiregning og samtidig reducere deres CO2-aftryk.

Vi er glade for at have hjulpet vores kunde med at tage det første skridt mod en mere bæredygtig fremtid for deres sommerhus og ser frem til at se, hvordan vores solcelleanlæg og varmepumpe vil give dem en bekvem ferietid i Bratten.