Få lavet el-eftersyn af en fagmand

El-eftersyn

Fremtidssikring af dit hjem med et grundigt eleftersyn!

Hos Elektrikeren kan du få udført et professionelt eleftersyn af vores specialiserede elektrikere, uanset om du skal sælge eller købe en bolig, eller blot ønsker at få tjekket op på din nuværende husstands el-installationer. Vi udfører grundige eleftersyn hos private, erhverv og i landbruget. 

Vi gennemgår dine elinstallationer stikprøvevis og kontrollerer blandt andet eltavler, fejlstrømsafbrydere, stikkontakter og lampeudtag. Vi undersøger også elinstallationernes dimensionering og beskyttelse mod direkte og indirekte berøring med spændingsførende dele.

Ved at få udarbejdet et eleftersyn, kan du undgå ubehagelige overraskelser, når du køber eller sælger en bolig. Derudover sikrer du, at din boligs elinstallationer lever op til gældende lovgivning.

Års erfaring

Elinstallationsrapport

i

Hos Elektrikeren får du en professionel og detailorienteret elinstallatør til at udføre eftersynet og udarbejde en omfattende rapport, kendt som en elinstallationsrapport.

Rapporten indeholder detaljerede oplysninger om tilstanden af boligens elinstallationer og identificerer eventuelle fejl eller problemer, der kan have sikkerhedsmæssige konsekvenser eller kan påvirke driftsøkonomien. Hvis du ønsker at tegne en ejerskifteforsikring, er det desuden et krav, at du har fået udarbejdet en elinstallationsrapport af en autoriseret elinstallatør. 

Du kan trygt overlade dit eleftersyn til vores fagfolk og være sikker på, at du modtager en omfattende og præcis elinstallationsrapport. 

%

Kvalitet

Få lavet varmepumpeeftersyn af en fagmand

Varmepumpeeftersyn

Spar penge og forlæng levetiden på din varmepumpe – book et serviceeftersyn i dag!

Når du investerer i en varmepumpe, er det vigtigt at huske på, at levetiden er afgørende for at sikre din investering og få tilbagebetalingstiden ned. Det er derfor vigtigt at vælge en varmepumpe af god kvalitet og ikke vælge den billigste mulighed. Selvom en billig varmepumpe kan være fristende, kan den på sigt ende med at blive den dyreste, da den kan kræve mere vedligeholdelse og reparationer.

Kvaliteten af varmepumpen er også afgørende for mængden af vedligeholdelse og reparationer, der kræves. En varmepumpe af højere kvalitet, vil betyde færre gener og længere levetid. Hos Elektrikeren har vi mange års erfaringer med varmepumpe og monterer kun varmepumpe, vi kan stå inde for. For os er det vigtigt, at du som kunde er godt dækket ind, hvis der mod forventning opstår en fejl med varmepumpen. Derfor vælger vi at montere og installere varmepumper fra Panasonic, som tilbyder 5 års garanti forbeholdt, at du vedligeholder dine serviceaftaler.

En korrekt dimensioneret varmepumpe, som får vedligeholdt serviceaftaler, er nøglen til en lang levetid. Den typiske levetid for en varmepumpe er mellem 10-15 år, hvis du passer godt på den.

Kontakt os i dag og book en tid til eftersyn af din varmepumpe. Vi sikrer, at din varmepumpe er i topform!

Ved du hvor ofte du skal have foretaget eftersyn på din varmepumpe?

Luft til luft varmepumpe
Hvert 2 år
Luft til vand varmepumpe

Hvert 2 år

Jordvarmeanlæg

1. gang om året 

Få lavet solcelleeftersyn af en fagmand

Solcelleeftersyn

Få tjekket dine solceller og maksimer din energiproduktion!

Husk at få foretaget et eftersyn af dit solcelleanlæg med et par års mellemrum, for at sikre optimal funktion og længere levetid. Selvom solcelleanlæg normalvis kræver lidt vedligeholdelse, er det en god idé at få en fagmand til at gennemgå anlægget og kontrollere dets ydeevne.

Hvis du ikke vedligeholder dit solcelleanlæg, risikerer du at miste penge, da solcellerne muligvis ikke producerer tilstrækkeligt med energi. Der kan også opstå problemer med inverteren eller skinnesystemet, grundet slid efter vejrforholdenes regn og rusk. Det kan påvirke anlægget ydeevne og endda udgøre en sikkerhedsrisiko.

Du kan selv vaske solcellerne rene et par gange om året og sørge for, at inverteren har god plads omkring sig, men det er stadig vigtigt at få udført et professionelt serviceeftersyn af dit solcelleanlæg.

Kontakt os i dag og book et eftersyn af dit solcelleanlæg. Vi sikrer, at du får maksimal energi ud af dit solcelleanlæg.

%

Kvalitet