Energioptimering

Optimer din energi – spar penge og miljøet!

Er din elregning helt i vejret? Hvis du har et ønske om at nedbringe dit energiforbrug, kan det være en god idé at undersøge de steder, hvor du kan spare penge. Måske har du gamle el-apparater i dit hjem, som bruger for meget energi, eller måske er der kommet elektroniske apparater til i dit hjem, f.eks. på grund af mere tid på hjemmearbejdspladsen? 

Energioptimering er den bedste måde at reducere dine elregninger på, samtidig med at du gør noget godt for miljøet. Der er mange måder hvorpå du kan energioptimerende tiltag i dit hjem eller i din virksomhed. Energioptimering kan være alt fra brugsmønstre, udskiftning af belysning, udskiftning af ventilationsanlæg og opvarmningsformer, og meget mere. 

Hos Elektrikeren har vi ekspertisen og erfaringen til at hjælpe dig med at opnå disse besparelser. Vi kan tilbyde energioptimerende løsninger til private, virksomheder, institutioner og landbrug.  

Vi sætter en ære i at give vores kunder den bedste og mest trygge oplevelse. Hvis du er i tvivl om, hvilke løsninger du har brug for, så står vi altid klar med rådgivning og hjælp med at finde den mest effektive løsning. 

Kontakt os i dag. Vi kan give dig den rette vejledning og hjælpe dig med at opnå store besparelser på din elregning. 

Års erfaring

LED-belysning

Reducer dit energiforbrug med op til 80% med LED belysning

Ny opvarmningsform

Udskift din opvarmningsform til en energieffektiv varmepumpe – enten luft til luft eller luft til vand varmepumpe

Udskift termostater

Reguler varmen i dit hjem mere præcist og undgå energispild med moderne termostater

Intelligent lysstyring

Du kan styre lyset i dit hjem mere effektivt og automatiseret med intelligent lysstyring

Udskift hårde hvidevarer

Gør store besparelser ved at udskifte dine gamle hvidevarer til nye med lavere energiforbrug

Hvor er der skjulte energislugere? 

Ved du hvor gamle dine hårde hvidevarer er og hvilket energimærke de har?  I langt de fleste danske hjem, er der installeret køleskab, fryser, vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine. Selvom dine hårde hvidevarer kører upåklageligt, kan det være en dyr fornøjelse, hvis maskinerne er af ældre dato og har et lavt energimærke.

Udskift derfor dine hårde hvidevarer til nyere versioner med lavere energiforbrug.