Få en mere fleksibel og grøn hverdag med en privat ladeboks

Ladeboks

Hvorfor have en privat ladeboks?

Med en privat ladeboks, kan du nemt, sikkert og fleksibelt oplade din plugin-el- eller hybridbil derhjemme. Du kan stå op til et fuldt batteri – hver morgen. Det sparer dig for tid og bekymring om at skulle finde en offentlig ladeboks, når du skal på farten. Hos Elektrikeren vil vi være med til at skabe de bedste forudsætninger for, at det kan betale sig at investere i en miljøvenlig bil og sætte et grønt aftryk på klimaet – derfor yder vi professionel rådgivning og installation af ladebokse.

Der er mange fordele ved at få installeret en privat ladeboks. Hvilke, kan du blive meget klogere på her på siden.

Hvorfor er det fordelagtigt at installere en ladeboks?

Foruden at du får en langt mere fleksibel og grøn hverdag, så er det også praktisk at kunne oplade derhjemme. Gør det hurtigt til en vane at sætte bilen til opladning, når du kommer hjem. Så er bilen altid klar til næste tur. Det sparer dig for at bruge energi på at lede efter offentlige ladebokse, og måske endda køre forgæves.

Års erfaring

Køb din egen ladeboks og få refunderet elafgiften

Du kan gøre store besparelser ved at investere og eje din egen ladeboks, frem for at benytte via et abonnement. Når du ejer en ladeboks kan du få refunderet din elafgift. Det er ikke muligt at få refunderet elafgiften, hvis du lejer en ladeboks gennem et abonnement. Derfor bør du overveje at investere, frem for at leje.

Ordningen om refusion sker som et led i målet om at reducere klimapåvirkningen, og gøre det mere attraktivt at udskifte fossildrevne køretøjer, til fordel for mere klimavenlige alternativer. For at få en refusion, kræver det, at du vælger en ladeboks med en serviceaftale.

Dog skal du være opmærk på, at du ikke kan modtage refusion af elafgiften, hvis du allerede får afgiftsnedsættende strøm fra solceller eller din bolig er registreret som elopvarmet på BBR (Bygnings- og boligregistret).

Det kan betale sig at tilkøbe en serviceaftale

Hos Elektrikeren kan vi trygt anbefale, at du vælger Spiriis ladeløsning med serviceaftale hos FDM (for medlemmer). I denne ordning kan du købe en ladeboks af højeste kvalitet og få 5 års garanti. Via en serviceaftale til blot 79 kr/md., kan du få refunderet de kWh strøm, som du bruger på at lade din bil op. Du får en afgiftsrefusion til 90 øre pr. kWh. Dog skal du være opmærksom på, at der kan være op til fire ugers ventetid.

I serviceaftalen kan du købe Zaptec Go ladeboks fra Spirii til el- og PHEV-bil inkl. standard installation.

Inden du køber

01

Kan ladeboks monteres med god rækkevidde?
Langt de fleste ladebokse er udstyret med aftagelige ledninger på 5 m. Dog anbefaler vi, at du installerer ladebokse et lettilgængeligt sted, i tilfælde af, at du i fremtiden skifter til anden el- eller hybridbil med kortere ledning til ladestik

02

Kan du placere ladeboksen i den anbefalede højde?
Den anbefalede højde for placering af en ladeboks lyder på en meter over jorden

03

Kan du placere ladeboksen i sikkerhed for slagregn?

Selvom vores udbudte ladeboks er beregnet til nordiske forhold, kan du udvide dens levetid ved at placere ladeboksen beskyttet for vind og vejr

Eksempelvis i en carport

Lej din ladestander ud

Vil du tjene penge på din ladestander? Med en aftale fra Spirii kan du stille din ladestander til rådighed for andre. De kan se din stander gennem Spirii’s app og bruge den til at betale med. Du bestemmer selv hvilken pris du vil sælge din strøm til.

Erhverv

Der er mange virksomheder og boligforeninger, der gerne vil tilbyde deres medarbejdere, beboere og besøgende muligheden for at kunne oplade bilen, når de er på deres lokationer.

– Men der skal både betales for strømmen og modtageren skal beskattes af værdien, så derfor giver det god mening at tilbyde en betalingsløsning til ladestanderen. På den måde bliver det lettere at være ejer af en elbil, fordi der kommer flere opladningsmuligheder, men det er også en fordel for vores samfund, fordi der produceres mere grøn energi – og så er det selvfølgelig vigtigt, at det rent økonomisk også giver mening.

Læs mere på Spiriis hjemmeside