Få en mere fleksibel og grøn hverdag med en privat ladeboks

Ladeboks

Hvorfor have en privat ladeboks?

Med en privat ladeboks, kan du nemt, sikkert og fleksibelt oplade din plugin-el- eller hybridbil derhjemme. Du kan stå op til et fuldt batteri – hver morgen. Det sparer dig for tid og bekymring om at skulle finde en offentlig ladeboks, når du skal på farten. Hos Elektrikeren vil vi være med til at skabe de bedste forudsætninger for, at det kan betale sig at investere i en miljøvenlig bil og sætte et grønt aftryk på klimaet – derfor yder vi professionel rådgivning og installation af ladebokse.

Der er mange fordele ved at få installeret en privat ladeboks. Hvilke, kan du blive meget klogere på her på siden.

Huawei Smart Charger

Kombiner ladeboks med solceller

At have en ladeboks derhjemme til din elbil er en fantastisk idé, især når du har et solcelleanlæg. Kombinationen med en Huawei Smart Charger og et solcelleanlæg er den oplagte mulighed til at spare penge på lang sigt, samtidig med din livsstil bliver mere miljøvenlig. 

Ved at investere i en ladeboks til din elbil, der er koblet til dit solcelleanlæg, udnytter du den bæredygtige energi fra solen til at oplade din bil. Det er ikke kun godt for din pengepung, det reducerer også dit behov for bruge fossile brændstoffer. Dette ikke blot mindsker dine udgifter, men bidrager også til at reducere dine CO2-udledninger og din afhængighed af energinettet.

Når du får monteret og installeret en Huawei Smart Charger, inkluderes appen “FusionSolar”. Denne app giver dig mulighed for at overvåge dine enheder og strømproduktion, hvis ladeboksen kombineres med dit solcelleanlæg. Appen giver dig et samlet overblik over anlæggets produktions, eventuelt batteri opladning og hustandens samlede forbrug. Det giver dig mulighed for at optimere og planlægge hvornår husstanden bør bruge strøm.  

Bæredygtig opladning

Ved at oplade din elbil med strøm fra dit solcelleanlæg udnytter du din egen bæredygtige energiproduktion og reducerer din afhængighed af eksterne energikilder.

Alt samlet i en app

Du kan nemt overvåge og styre dine enheder fra appen FusionSolar. I appen kan du se anlæggets energiproduktion, besparelser, klimafordele og eventuelle afvigelser i anlæggets ydeevne.

Få luft i budgettet

Der er penge at spare ved en Huawei Smart Charger, kombineret med dit solcelleanlæg. Du kan slippe for de skiftende priser på elektricitet ved at oplade med egen strøm. Det giver fleksibiletet og luft i budgettet. 

Lavere driftsomkostninger

Ved at bruge solenergi til at oplade din elbil kan du reducere dine omkostninger til brændstof og elektricitet betydeligt på lang sigt, hvilket kan resultere i betydelige besparelser.

Reduktion af CO2-udledning

Ved at skifte til en elbil og oplade den med solenergi reducerer du din bilens samlede CO2-udledning betydeligt, hvilket er en væsentlig bidragyder til at bekæmpe klimaforandringerne.

Hurtigt og nemt

Installationen og opsætningen af ladeboksen og appen foregår hurtigt og nemt. Vores elektrikere står klar til at hjælpe dig med alt fra start til slut og er altid til rådighed for assistance, selv efter installationen er fuldført.

Køb din egen ladeboks og få refunderet elafgiften

Du kan gøre store besparelser ved at investere og eje din egen ladeboks, frem for at benytte via et abonnement. Når du ejer en ladeboks kan du få refunderet din elafgift. Det er ikke muligt at få refunderet elafgiften, hvis du lejer en ladeboks gennem et abonnement. Derfor bør du overveje at investere, frem for at leje.

Ordningen om refusion sker som et led i målet om at reducere klimapåvirkningen, og gøre det mere attraktivt at udskifte fossildrevne køretøjer, til fordel for mere klimavenlige alternativer. For at få en refusion, kræver det, at du vælger en ladeboks med en serviceaftale.

Dog skal du være opmærk på, at du ikke kan modtage refusion af elafgiften, hvis du allerede får afgiftsnedsættende strøm fra solceller eller din bolig er registreret som elopvarmet på BBR (Bygnings- og boligregistret).

Det kan betale sig at tilkøbe en serviceaftale

Hos Elektrikeren kan vi trygt anbefale, at du vælger Spiriis ladeløsning med serviceaftale hos FDM (for medlemmer). I denne ordning kan du købe en ladeboks af højeste kvalitet og få 5 års garanti. Via en serviceaftale til blot 79 kr/md., kan du få refunderet de kWh strøm, som du bruger på at lade din bil op. Du får en afgiftsrefusion til 90 øre pr. kWh. 

Inden du køber

01

Kan ladeboks monteres med god rækkevidde?
Langt de fleste ladebokse er udstyret med aftagelige ledninger på 5 m. Dog anbefaler vi, at du installerer ladebokse et lettilgængeligt sted, i tilfælde af, at du i fremtiden skifter til anden el- eller hybridbil med kortere ledning til ladestik

02

Kan du placere ladeboksen i den anbefalede højde?
Den anbefalede højde for placering af en ladeboks lyder på en meter over jorden

03

Kan du placere ladeboksen i sikkerhed for slagregn?

Selvom vores udbudte ladeboks er beregnet til nordiske forhold, kan du udvide dens levetid ved at placere ladeboksen beskyttet for vind og vejr

Eksempelvis i en carport