Eksperter inden for el-installationer

Nybyg og renovering

Hos Elektrikeren har vi mange års erfaring og ekspertise inden for både nybyg og renovering af elinstallationer. Vi har en bred vifte af kompetencer, som gør os i stand til at levere skræddersyet løsninger og tilbud, uanset om du ønsker at bygge nyt eller renovere dine eksisterende elinstallationer.

Kontakt os i dag for at høre mere om vores ekspertise inden for nybyg og renovering af elinstallationer.

Års erfaring

%

Kvalitet

Nybyg skræddersyet til dine behov

Uanset om det drejer sig om belysning, elinstallationer, sikringssystemer eller intelligent husstrying, er vi klar til at skræddersy en løsning, der passer lige nøjagtig til dig og dine behov. 

Vi går aldrig på kompromis med sikkerheden og kvaliteten af vores arbejde. Hos Elektrikeren er din tryghed, i en byggeproces, vores højeste prioritet. Vi sikrer, at alle sikkerhedsmæssige foranstaltninger bliver overholdt – lige fra planlægning til udførelse af installationer. Så du kan føle dig tryg ved hvert skridt i processen.

Vi forstår, at ethvert hjem er unikt og det afspejles i vores tilgang til nybyg. Vælg Elektrikeren for at sikre, at dit hjem er bygget på et fundament af sikkerhed, kvalitet og pålidelighed.  

Hvorfor el-renovering og nyt el?

Mange undervurderer vigtigheden af en el-renovering og udskiftning af gamle el-installationer i deres hjem eller virksomhed. Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at gamle elinstallationer kan udgøre en stor brandrisiko og potentielt skade både mennesker og ejendom. Derfor bør du undersøge og få tjekket, om dine elinstallationer har brug for en opdatering eller udskiftning – især hvis du bor i et ældre hus.

El renovering udført af en autoriseret elektriker, kan øge sikkerheden betragteligt i dit hjem. Renoveringen kan omfatte stikkontakter, ledninger, RCD-relæ og andre dele, der er blevet slidte med tiden eller gamle. Det er vigtigt at bemærke, at en el renovering også sikrer, at alle installationer overholder moderne standarder og forskrifter.

Hvis du er i gang med at renovere dit hus og ønsker at få renoveret eller flyttet dine elinstallationer, bør du altid kontakte en autoriseret elektriker. Dette skyldes, at der skal arbejdes på de grundlæggende installationer i huset, som kan være vanskelige at komme til. Derfor er det vigtigt, at arbejdet udføres af en professionel for at sikre en korrekt og sikker installation.

%

Sikkerhed

Hvornår har du sidste tjekket dine gamle el-installationer?

Selvom det måske ser pænt ud på overfladen, kan der gemme sig en labyrint af gamle ledninger bag installationen, som kan kortslutte når som helst. 

Det er yderst vigtigt at undersøge husets elektriske installationer. Selvom mange naturligt lægger vægt på boligens fysiske tilstand, såsom at reparere en revnet mur eller udskifte et utæt vindue, er der en stærk grund til at sikre, at strømmen i hjemmet er ordentligt reguleret.

Det kan nemlig være farligt eller ligefrem fatalt at lade være. 

Hvis hjemmets elektriske installationer er gamle og ikke har været gennemgået i mange år, er der risiko for både kortslutning og brand – hvilket kan have alvorlige konsekvenser. Derfor bør du altid få foretaget en grundig gennemgang af hjemmets elektriske installationer. Dette er især relevant, hvis du overtager en bolig, har planer om at sælge en ældre bolig eller har foretaget ændringer i installationerne.

Spar penge og forbedre dit hjem

Vi tilbyder også energioptimering af boligens elinstallationer. En energioptimering af dine elinstallationer kan hjælpe dig med at spare penge på din elregning på lang sigt. Ud over økonomiske besparelser, er der også en sikkerhedsmæssig fordel ved at renovere dine elinstallationer. En udskiftning af gamle installationer kan minimere risikoen for brand og højne sikkerheden i dit hjem eller erhvervsbygning.