Hotel Frederikshavn investerer i grøn energi

I vores fortsatte engagement for en mere bæredygtig fremtid, har vi monteret og installeret en miljøvenlig luft-til-luft varmepumpe på Hotel Frederikshavn. Installationen er ikke blot en teknologisk opgradering, det er også et skridt i retningen af at støtte Frederikshavns vision om at blive 100 procent forsynet med vedvarende energi inden 2030.

Billede 1 viser vores dygtige elektrikere, der sikrer at varmepumpen sidder fuldstændig lige på alle vinkler.

Varmepumpen er designet til at udnytte den udvendige luft og sikre effektiv opvarmning og køling. Anlægget sørger for en behagelig temperatur året rundt, hvilket skaber den perfekte atmosfære og indeklima for et komfortabelt ophold. Det giver endnu mere velvære til hotellets glade gæster, hvilket var en af vores hovedprioriteter i projektet.

Billede 2 viser placeringen af den indvendige del af varmepumpen. Vi har haft fokus på at placere anlægget et sted i foyeren, så den er så anonym som muligt.

Som det sidste skridt i processen blev varmepumpen finjusteret og testet for at sikre dens effektivitet og pålidelighed. Projektet er ikke blot en erhvervsmæssig investering, men også en måde at bidrage til en mere bæredygtig fremtid.

Vi er begejstrede for at se, hvordan vores arbejde hjælper Hotel Frederikshavn med at nå deres bæredygtighedsmål, og vi fortsætter med at stræbe efter at gøre en positiv forskel i vores lokalsamfund.

Sammen kan vi skabe en grønnere fremtid!