Spar på elregningen og bliv selvforsynende med solceller

Solceller

Overvejer du at investere i et solcelleanlæg, er du kommet til det rette sted

Solceller er en vedvarende og bæredygtig energikilde, der producerer elektricitet. Ved at få installeret solceller, kan du spare penge på din elregning, samtidig med at du bidrager til den grønne omstilling. Solceller giver dig desuden mulighed for at producere din egen strøm, sænke dit CO2-aftryk og gøre dig mere uafhængig af det offentlige elnet.

Med solceller får du en effektiv, støjsvag og miljøvenlig energikilde, som kræver minimal vedligeholdelse og har en lang levetid. Du kan også lagre overskudsstrømmen fra solcellerne og bruge den, når det offentlige elnets tariffer er høje.

Alt i alt er solceller en sund investering, som giver dig mange fordele.

Års erfaring

Hvordan virker solceller?

Solceller fungerer ved at omdanne solens lysenergi til elektricitet i cellerne. Den elektricitet, som produceres, er i form af jævnstrøm. Den er ikke kompatibel med de fleste elektriske apparater, så den skal omdannes til vekselstrøm.

Dette gøres ved hjælp af en omformer, som er forbundet til solcelleanlægget med et kabel. Omformeren sørger for at konvertere jævnstrømmen til vekselstrøm, så du kan bruge strømmen i dit hjem. Du behøver ikke at bekymre dig om denne proces, da den sker helt automatisk.

Hvad er solceller med batteri?

Solceller med batteri gør det muligt at lagre al den strøm, som solcelleanlægget producerer. Normalt vil den potentielle overskudsstrøm blive sendt videre til elnettet, men i stedet opbevares den i batteriet.

Det betyder, at du kan bruge den oplagrede strøm om natten, når solen ikke skinner, og solcelleanlægget derfor ikke producerer strøm. På den måde minimerer du din afhængighed af det offentlige elnet, og undgår høje tariffer i perioder, hvor du bruger meget strøm. Hvis batteriet skulle løbe tør for strøm, vil du automatisk modtage elektricitet fra det offentlige elnet, så du ikke pludselig ender uden strøm.

Solceller med batteri er en fornuftig investering, især hvis du har elbil, som du primært oplader om aftenen og om natten. Du kan nemlig bruge solcelleanlægget til at oplade din elbil tidligere på dagen, når solen skinner, og bruge den oplagrede strøm om aftenen om natten til at dække dit hjemlige energiforbrug.

Tre grunde til hvorfor du skal vælge solcelleanlæg

01

Besparelser på elregningen
Når du får monteret og installeret et solcelleanlæg på dit hus, kan du generere din egen elektricitet ved hjælp af solens energi. Dette betyder, at du på ingen tid kan reducere din afhængighed af strøm fra energiselskabet, og i sidse ende spare på din elregning.

02

Miljøvenligt valg
Solcelleanlægget er en miljøvenlig måde at generere elektricitet på. Når du bruger solenergi til at generere elektricitet, producerer du ikke nogen skadelige drivhusgasser eller forurening. Solcelleanlægget er dermed med til at reducere husstandens samlede CO2-udledning.

03

Øget værdi af dit hjem

Et solcelleanlæg kan også øge værdien af dit hjem. Potentielle købere kan se værdien af at have en pålidelig, vedvarende kilde til energi, som kan hjælpe med at fremtidssikre deres hjem og beskytte dem mod stigende elpriser.

Støjsvag energikilde med lang levetid

Solceller har flere fordele, heriblandt at de er en støjsvag energikilde. Desuden har solcelleanlæg en lang levetid på omkring 25 år, hvilket gør dem til en god investering både på kort og lang sigt. Ved at investere i et solcelleanlæg kan du økonomisk drage fordel af det, med det samme og samtidig sikre din fremtidige elforsyning.

En anden fordel ved solcelleanlæg er, at de kan forbedre din ejendoms energimærkning, som er noget, der bliver stadig mere vigtigt for boligejere. Når du investerer i solceller, er du med på tidens udvikling, nedsætter dit CO2 aftryk og kan på samme tid opnå en forbedring energimærkning.

%

Kvalitet

Er det en god idé at investere i et solcelleanlæg?

Ja! Det kan ikke siges tydeligere.

Med et solcelleanlæg får du en klima- og miljøvenlig energiform, der gør dig mere uafhængig af fossile brændstoffer. Det er en uafhængig, der kan mærkes på pengepungen, da prisen på el og fossil energi er stigende.

Særligt populært er det at kombinere solcelleanlæg med luft/vand varmepumpe. Solcelleanlægget kan generere den strøm, din varmepumpe har brug for, for at kunne producere nok energi til at opvarme dit hjem. Ikke alene er det en mere CO2-venlig løsning, det er også billigere end at trække strømmen direkte fra elnettet.

Winaico har dig dækket i et kvart århundrede

Winaico solcellepaneler sikrer maksimal produktion med minimalt tab ved brug af den nyeste half cell-teknologi, som har dokumenteret effekt på strømproduktionen. Panelets opdeling reducerer effekttabet under energiproduktion og sikrer derved, at du får optimal produktion uden store tab.

Efter 25 års brug garanterer Winaico solceller stadig en ydeevne på op til 85%, hvilket er blandt markedets mest gennemtestede ydeevne. Det giver dig tryghed og sikkerhed for solcelleanlæggets ydeevne på lang sigt.

Med Winaico solcellepaneler kan du forvente mere end blot hæderkronet effektivitet, da de også er omfattet af en produktgaranti på 25 år. Dette giver dig tryghed og fuld pålidelighed i dit solcelleanlæg, da du vil være dækket af garantien i 25 år, hvis dine solceller skulle afvige fra normen. Du kan således have ro i sindet, når du investerer i Winaico solcellepaneler. 

Din rejse til at blive selvforsynende med solenergi

Personlig sparring

Alle huse og ønsker er forskellige. Derfor aflægger vi altid et personligt besøg. Det mener vi, er metoden til, at du får et skræddersyet tilbud, der passer til netop dig og dine behov.

Beregning og tilbud

Vi laver en beregning baseret på den personlige sparring, dit elforbrug og husets fysiske muligheder. Således får du et skarpt tilbud, med et solcelleanlæg, der passer til lige nøjagtig dig.

Finansiering

Tilbuddet kan betales kontant, digitalt eller du kan få en finansieringsløsning og betale regningen i rater med Service Finans. En løsning vi vedhæfter til fakturaen.

Montering og installation

Vi monterer og installerer solcellepaneler og inverter efter aftale. I kan altid regne med, at det er uddannede elektrikere og autoriserede installatører, der udfører arbejdet. Vi klarer papirarbejdet, ansøgning til myndigheder og sender dig informationsbrev.

Grøn Energi

Når anlægget er installeret, kan du sætte dig tilbage i stolen og nyde en ny selvforsynende tilværelse. Vi tilbyder vejledning i hvordan du sælger din overskudsstrøm og vælger produktionselleverandør.
Vi står altid til rådighed ved eventuelle spørgsmål.

Ofte stillede spørgsmål

Find svar på dine spørgsmål her, eller kontakt os for yderliger spørgsmål.

Kan jeg koble batterier til min solcelle inverter?

Det er desværre ikke alle typer af invertere til solceller, der kan kobles batterier til. Derfor er det vigtigt, du undersøger hvilken type inverter du har, eller hvilken du kunne tænke dig – før du anskaffer dig batterier. 

For at du kan koble batterier til din solcelleanlæg, skal du sikre dig, at du har en hybrid inverter. Hybrid inverteren er fra producentens side, udstyret med boks, der dirigerer strømmen, således den sendes ud til de rigtige porte. Derudover skal du have koblet et smart meter på din hybridinverter. Smart meter er et apparat, der konstant måler husholdningens forbrug og indikerer hvornår batterierne har behov for mere strøm. På denne måde risikerer du ikke, at dine batterier bliver afladt.

Laver mit solcelleanlæg kun strøm, når solen skinner?

Nej, dit solcelleanlæg er ikke udelukkende afhængig af sollyset. Dog får du et større udbytte og dit solcelleanlæg producerer bedst i solskinsvejr.

Men i dag kan du investere i solceller, der er produceret til det nordiske klima. Det betyder, at dit solcelleanlæg stadigvæk vil producere strøm i skiftende vejrforhold og når der er overskyet. Det er fordi, det ikke er solens stråler, men lyset fra solen, der producerer strøm.

Hvilke tilskudsmuligheder har jeg til solceller?

På nuværende tidspunkt er der ingen aktive tilskudsmuligheder til solcelleanlæg.

Hvor meget garanti kan jeg få på mine solceller?

Hos Elektrikeren forhandler vi Winaico paneler. Ved køb af Winaico solcellepaneler får du både 25 års produktgaranti, såvel som 25 års ydelsesgaranti på minimum 85,2%.

Vi installerer og monterer alle solceller

Vi er altid klar til at rådgive om den rette værdiskabende løsning tilpasset dit konkrete behov.
Vælg os som erfaren og pålidelig installatør, som har mange års erfaring med at installere varmepumper.

 

Hurtig service

Selvom opgaverne er forskellige, kan du altid forvente den samme hurtige og effektive service fra os.

Faglig ekspertise

Med 15 års erfaring inden for faget er vi eksperter i vores branche.

Godt håndværk

Vi leverer altid stærkt og pålideligt håndværk.